Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Track-record

CRC heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd tijdens het werken aan verschillende grote windparkprojecten.
Onze ondersteuningsboten voor windmolenparken zijn voorzien van een huidig IMCA MISW-inspectiecertificaat. CRC heeft ook ervaring met het succesvol en snel faciliteren van projectspecifieke 'in-surveys' die, als ze slecht zouden worden afgehandeld, vertragingen in het project kunnen veroorzaken, wat uiteindelijk resulteert in financiële implicaties voor het project.

London Array Windpark Boten

Commercial Rib Charter was voor meer dan een jaar gecontracteerd op de London Array Wind Farm, en leverde Guard Boten/Bewakingsboten, assistentie bij het intrekken van de kabels en inshore crew transfers, evenals drijvende pontons.

"Ik vond het gepast om uw bedrijf formeel te bedanken voor de geleverde inshore support tijdens een bijzonder uitdagend project. Commercial Rib Charter bleef veelzijdig en professioneel om een veilige en stipte uitvoering te garanderen. De boten geleverd door uw bedrijf waren altijd van een zeer hoge standaard en voldeden ten alle tijden aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers en auditvereisten. Hetzelfde kan ook worden gezegd van het personeel dat betrokken is bij CRC; ze handelden altijd op een veilige manier en waren bereid om hun verplichte taken ver te boven te gaan om te helpen. Namens het hele projectteam wil ik graag CRC bedanken.”

Rampion Windpark Boten

Na het leveren van ondiepstekende surveyboten voor de planningsfase van het Rampion Windpark, levert CRC nu opties voor een inshore crew transfer project.

Race Bank Windpark Boten

In 2015 leverde CRC ondiepstekende survey-cabineRIBs voor onderzoekswerkzaamheden in “The Wash”, een baai en delta aan de Oost kust van Engeland, voorafgaand aan de HDD-werkzaamheden daar. De omvang van de werken werd verschillende keren uitgebreid naarmate onze opdrachtgever meer inzicht kreeg in onze capaciteiten. We waren verscheidene weken op locatie met verschillende boten om aan de behoeften van de klant te voldoen. Na de surveys hebben we ook onze Duikondersteunings Boot en veiligheidsboot ter beschikking gesteld om de verwijdering van UXO mogelijk te maken.

Barrow Windpark Vaartuigen

Onze boten zijn tegen verbazingwekkend lage kosten gemobiliseerd naar Barrow om aan zowel fase 1 als 2 van de windmolenparken te werken. Onze Duikondersteunings Boot is een enorm succes gebleken, werkend vanaf een moederschip gedurende duik operaties.

Hornsea 1 Offshore Windpark Boten

CRC levert Crew Transfer and Survey-diensten aan onze opdrachtgever tijdens de constructiefase van het Hornsea 1 Offshore Windparkproject

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page