Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Keuze uit Werkboot Maten

Commercial Rib Charter exploiteert een reeks boten geschikt voor verschillende taken en operationele gebieden. We hebben werkboten in onze vloot van diverse afmetingen; 2,8 m, 3,5 m, 5,5 m, 7,8 m, 8,8 m, 9,0 m, 11 m, 12 m en 15 m. Wij geven graag advies met betrekking tot de juiste bootmaat en -specificatie voor de betreffende taak en het operatiegebied. We zijn ook in staat om te helpen met het leveren van risicobeoordelingen die vereist zijn voor veilige werkbootoperaties.

Werkboten Verhuur voor Diverse Operationele Behoeften

Werkboten voldoen vele soorten operationele behoeften. Wij hebben een reeks van werkboten te huur, van kleine rotatiegegoten tenders die robuust genoeg zijn voor bouwlocaties, tot en met open RIBs die geschikt zijn voor standby-taken op snelstromende rivieren. Van klein naar groter, hebben we open RIBs die geschikt zijn voor inshore-werk, cabine-RIBs voor inshorewerk, en dan grotere cabine-RIBs die onderdak bieden aan twaalf passagiers en twee bemanningsleden tot 150 nm offshore, compleet met bemanningsfaciliteiten, en die geschikt zijn voor 24/7-operaties.

Beschikbaar met en zonder Bemanning

Veel klanten geven er de voorkeur aan zelf werkboten te bemannen en al onze werkboten zijn verzekerd voor bareboat-charter. We kunnen u adviseren of de kwalificaties en ervaring die uw bemanning heeft afdoende zijn voor verzekeringsdoeleinden en we kunnen ook aanvullende training regelen. Als alternatief voorzien wij u graag met gekwalificeerde bemanning, op elke locatie en voor iedere lengte contract.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page