Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Offshore RIBs met Offshore Zeewaardigheid

RIBs hebben een goed inherent offshore vermogen vanwege hun diepe 'V' rompprofiel en hoog drijfvermogen. De flex in de buizen absorbeert ook energie in een ruwe zee, wat het comfort voor passagiers verhoogt; deze eigenschap wordt een 'variabele geometrie-scheepsromp' genoemd. RIBs die vanaf schepen werken, kunnen worden ingezet en teruggezet tijdens slecht weer zonder de RIB of het moederschip te beschadigen.

Ribcraft en Delta Ribs – Bestand tegen de Tand des Tijds

Commercial Rib Charter koopt al meer dan 15 jaar boten van Ribcraft en Delta. Waardevolle ervaring heeft ons geleerd dat alleen boten die goed zijn ontworpen en robuust zijn gebouwd door een goed bedrijf, de tand des tijds doorstaan. Onze boten en de apparatuur aan boord zijn de beste op de markt.

CRC Galaxy

Commercial Rib Charter's grootste cabine RIB / kajuitRIB, de 15m 'Galaxy' is ontworpen voor offshore gebruik. 'Galaxy' is MCA Cat 1 gecodeerd (tot 150nm vanaf veilige haven) voor 12 passagiers en 2 bemanningsleden; ze is uitgerust met SOLAS-goedgekeurde Henriksen-haken en wordt geleverd met dekbootsteunen voor een veilige tewaterlating vanaf schepen.

CRC Voyager

Zusterschip van CRC Galaxy, 'Voyager' is onze 15 m aluminium Crew Transfer-RIB. Het besluit om CRC Voyager te bouwen van aluminium heeft het totale gewicht aanzienlijk verminderd zonder het verlies van enige van haar unieke ontwerpkenmerken, wat uiteindelijk resulteert in een zuiniger vaartuig.
CRC Voyager kan 12 passagiers en 3 Crew 60nm offshore vervoeren met een kruissnelheid van 26 knopen. Door haar geringe diepgang heeft ze toegang tot wateren als ondiep als 70 cm, zelfs met het maximum aantal passagiers aan boord. 

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page