Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Werkboten Geschikt voor Binnenwateren

CRC beschikt over een reeks kleine en robuuste binnenvaartboten die geschikt zijn voor alle binnenwateren behoeften. Boten zijn beschikbaar met of zonder bemanning, op korte of lange termijn contracten en kunnen 24 uur per dag worden gemobiliseerd.

Boten met GemakkelijkeTewaterlating

We kunnen inshore werkboten zelfs te water laten op locaties zonder een scheepshelling. Dit vermindert vaak reistijden en kosten om de boten op de juiste plek te krijgen. We zijn ook in staat om tijdelijke aanmeerfaciliteiten of drijvende werkplatforms te bouwen met behulp van onze eigen voorraad van modulaire drijvende pontons.

Gecodeerd voor Gebruik op de Tidal Thames

Een aantal van onze werkboten is volledig gecertificeerd door de Port of London Authority (PLA) om commerciële exploitatie op de Tidal Thames (Getijderivier de Theems) mogelijk te maken. De boten zijn onderworpen aan een afzonderlijk inspectieprotocol in aanvulling op dat vereist door de Marine Coastguard Agency. We leveren ook bemanningen die zijn gecertificeerd met de PLA Local Knowledge-aanbeveling, waardoor ze een uitstekend lokaal bewustzijn hebben.

Dubbelwandige Mobiele Brandstoftank

Om te voorkomen dat binnenvaartwerkboten naar tankpunten moeten varen of met de hand gevuld moeten worden in milieugevoelige gebieden etc, heeft CRC een volledig dubbelwandige, hoge-capaciteit mobiele brandstoftank, goedgekeurd voor vervoer op de openbare weg. De brandstoftank is uitgerust met een gecertificeerde, elektrisch gepompte 30 m lange brandstofslang, wat een nuttige besparing van tijd en kosten biedt.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page