Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Bewakingsdiensten voor Commerciële Ondernemingen

CRC is gespecialiseerd in het leveren van bewakingsboten aan commerciële ondernemingen zowel inshore als offshore. CRC is een expert in het op een beleefde en efficiënte manier begeleiden van gebruikers van pleziervaartuigen naar veiliger water. Met een grote vloot van Cabine RIBs en Catamarans en zeer ervaren bemanningen, kunnen we, indien nodig, meerdere boten tegelijk inzetten op grotere projecten.

De Juiste Boten voor het Werk

We willen graag assisteren bij het bepalen van het veiligheidsbeheersysteem voor projecten. We hebben verschillende configuraties van bewakingsbootveiligheidsplannen uitgevoerd, met een variërend aantal en verschillende soorten boten, best passend bij de omstandigheden en binnen het gegeven budget. Voor inshore projecten kunnen we boten bieden van kleine 7 m RIBs tot 15 m Cabine RIBs. Eén van de belangrijkste factoren voor een kwalitatief goede bewakingsbootdienst, is de bemanning. CRC werkt continu aan de ontwikkeling van bemanningskwalificaties en -ervaringen, en streeft ernaar onze klanten een ononderbroken service te bieden.

VIP en Vooraanstaand

CRC zijn ervaren in het leveren van RIBs voor vooraanstaande groepen en individuen, van beroemdheden tot politici. Onze boten zijn verkrijgbaar met volledige beveiligingsmarkeringen en -kleuren en kunnen gemakkelijk worden aangepast om gespecialiseerde apparatuur te dragen, waaronder toezicht- en volgsystemen, of systemen voor bedreigingsdetectie.
Als u op zoek bent naar een iets subtielere aanpak, dan zijn alle boten beschikbaar in een meer onopvallende vorm zonder enige markering, waardoor ze onopgemerkt hun werk kunnen doen.

Ander Bewakingsdiensten

We zijn ook ervaren in het bieden van bewakingsboten voor de bescherming van schepen, met name tijdens bunkeren. We hebben met verschillende instanties gewerkt, zowel overheids als civiel, die gespecialiseerde maritieme beveiligingstraining bieden aan personeel. We bieden ook bewakingsboot diensten om een afschrikkende werking te leveren en om ongeoorloofde toegang tot bootshows en andere speciale evenementen te voorkomen.

Bekijk Onze Vloot

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page