Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Veiligheidsboot Diensten

Commercial Rib Charter biedt verhuur van veiligheidsboten voor de commerciële en civiele sector, of het nu gaat om constructie, kabellegging of offshore-installatieondersteuning. CRC werkt ook met particulieren die onze expertise nodig hebben bij het ondersteunen van recordpogingen en endurance evenementen. Veiligheidsboten zijn beschikbaar zowel “bareboat” of met bemanning ervaren in veiligheidsboot werk. Bekijk Onze Vloot.

Cross Channel Ondersteuningsboten

We hebben veel ervaring met het plannen en ondersteunen van activiteiten op Het Kanaal, van zwemmen en kajakken tot “vrije-val vluchten”, kitesurfen en windsurfen. Met een breed scala aan opties voor veiligheidsboten, bieden wij correct gecodeerde vaartuigen met de extra uitrusting die nodig is voor de uitdaging. Naast cross-channelondersteuning is CRC betrokken geweest bij een aantal kitesurf- en windsurf endurance uitdagingen.

Record Pogingen

We zijn in de loop der jaren betrokken geweest bij vele recordpogingen en we begrijpen hoe belangrijk uw poging is, en hoe cruciaal het voor u is om te slagen. Onze veiligheidsboot ondersteuning zal een essentieel onderdeel zijn van uw recordpoging en we zijn ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid.

Gespecialiseerde Veiligheidsboot Bemanning

We hebben ervaring in het verhuren van bemande veiligheidsboten voor een breed scala aan grote evenementen, waaronder offshore zeilen, Formule 1 powerboat, cross-channel races, kitesurf record pogingen en liefdadigheidszwemmen. Onze reddingsbootschippers zijn volledig gekwalificeerd en we hebben ook bemanning in dienst met een breed scala aan specialistische vaardigheden, waaronder modderredding, paramedici, reddingszwemmers en duikers.

Veiligheids Apparatuur

De inventaris van veiligheidsapparatuur varieert met elke opdracht. We hebben veiligheidsboten uitgerust met blauwe lichten, sirenes, megafoon, zoeklichten, duiker-binnenhaalsystemen, hijstakels voor slachtoffer evacuatie en brancardfaciliteiten, defibrillatoren en andere vereiste nooduitrusting, inclusief modder-reddingsmateriaal.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page