Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Binnenwateren, Inshore en Offshore

Commercial Rib Charter is gespecialiseerd in het leveren van veiligheidsbootdiensten ter ondersteuning van binnenwater-, kust- en offshore commerciële activiteiten. Met een breed scala aan veiligheidsboten in onze vloot, hebben we de juiste boot voor het werk én het budget.

Afmetingen, Diepgang en Capaciteit

Wij bezitten een volledig assortiment veiligheidsboten variërend in grootte van 2,8 tot 15 meter om in alle behoeften te kunnen voorzien. Boten met waterjet-aandrijving zijn beschikbaar als een geringe diepgang belangrijk is. Ook hebben wij boten met een gecodeerde capaciteit van 12 personen plus bemanning.

Boten Met of Zonder Bemanning

Al onze boten zijn beschikbaar met of zonder bemanning. We kunnen bemanning leveren voor zowel lange als korte termijn contracten; onze bemanningen zijn beschikbaar in ploegendiensten, de klok rond. Ook bieden wij “bareboat” charter, dwz zonder bemanning, zodat u uw eigen bemanning kunt gebruiken.

Verenigd Koninkrijk en Wereldwijd

Alle veiligheidsboten van onze vloot zijn wegvervoerbaar. Hierdoor kunnen we 24 uur per dag op iedere locatie boten inzetten. Onze grotere boten worden verplaatst per vrachtwagen en hebben geen escorte nodig. Al onze veiligheidsboten kunnen wereldwijd worden verzonden en onze open RIBs passen in standaard transportcontainers.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page