Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Werkbootverhuur voor Stand-by Taken

Werkboten voor standby-taken zijn beschikbaar in een volledige reeks van maten met verschillende diepgang en dek-indelingen. CRC-boten zijn geschikt voor standby-werkzaamheden bij bouwprojecten, waaronder reparaties aan kades, havenmuren, bruggen en pieren. Onze Cabine RIBs zijn zeer geschikt voor langdurige standby-werkzaamheden, omdat ze bescherming tegen alle weersomstandigheden bieden, evenals verwarming, stroom en andere gemakken. Onze grotere boten hebben een kombuis en wc’s.

Bemannings Vereisten

Veel klanten die standby-boten nodig hebben, willen hun eigen bemanning leveren. Dit is mogelijk op al onze boten, hoewel de vereiste kwalificaties en ervaring toenemen naarmate de werkboot groter wordt. We kunnen bemanning leveren indien nodig, of dit nu voor korte of lange termijn contracten is. We kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week bemannen op flexibele ploegendiensten.

Specificeren van de Juiste Standby-boot

Wij nemen graag uw project door met u om de meest kosteneffectieve boot voor het project te specificeren. Laat ons helpen met het samenstellen van de risicobeoordeling voor het project met inachtneming van de locatie, de tijd van het jaar en alle risicofactoren. Wij helpen u bij het identificeren van precies de juiste werkboot als standby-vaartuig. We hebben een aantal slimme tactieken om u te helpen uw kosten te minimaliseren en te assisteren bij het winnen van uw offerte.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page