Skip to Navigation Skip to Content
share

 

De Leidende Ponton-leverancier in het VK

Commercial Rib Charter is eigenaar van Floating Pontoon Hire floatingpontoonhire.co.uk We hebben meer dan duizend vierkante meter voorraad die we op elke locatie inzetten, gebruikmakend van ons eigen wagenpark van trailers en vrachtwagens, sommige uitgerust met HIAB-kranen. We zijn in staat om pontons, steigers, looppaden, toegangshellingen en zelfs tijdelijke havens te creëren, tegen opvallend lage kosten en in een zeer korte tijd.

Flexibel Ponton Systeem

Hoewel we het pontonsysteem opslaan en vervoeren in een standaard ‘safe walkway’ breedte van 2 meter, is de veelzijdigheid van het systeem het gemak waarmee het kan worden gesplitst in afzonderlijke modules (een beetje als een gigantische Lego-set) en praktisch in elke vorm kan worden gebouwd. Vervolgens installeren we toepasselijke leuningen, loopplanken, aanmeerkikkers en fenders/stootwillen.

Ontwerp, Levering en Installatie

We bieden een volledig turn-key pakket, van het eerste concept, via ontwerp tot constructie, installatie, toezicht en verwijdering. Neem contact met ons op om een van onze ontwerptechnici het systeem te laten specificeren om aan uw exacte vereisten te voldoen. Vaak gebruikt om installaties en machines te vervoeren, het systeem is ongelooflijk sterk en heeft een groot drijfvermogen, geschikt voor binnenwateren en kustlocaties.

Technische Know-How

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van maritieme activiteiten in het VK, Europa, Azië en het Midden-Oosten, heeft CRC een schat aan praktische en technische knowhow opgebouwd op het boten/pontonfaciliteiten-raakvlak, zowel op zee als binnenwateren.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page