Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Tijdelijke Aanlegfaciliteiten

Floating Pontoon Hire ontwerpt, monteert en installeert een tijdelijke aanlegfaciliteit geschikt voor binnenwateren of kustgebieden, waar deze maar nodig is, en biedt het juiste aanmeer en dok-systeem voor de gebruikende boten. De pontons kunnen worden aangepast met toegangshellingen, looppaden, leuningen, aanmeerkikkers en fenders/stootwillen.

Tijdelijke Havens

Het modulaire systeem kan worden gebruikt voor het maken van platformen en pontons die klein of grootschalig zijn. We hebben tijdelijke havens aangelegd voor grote evenementen zoals de Commonwealth Games in Glasgow in 2014 en voor de PSP Southampton Boat Show, allemaal geschikt voor tientallen boten.

Geschikt voor Commerciële Scheepvaartactiviteiten

Het drijvende pontonsysteem wordt vaak gebruikt in combinatie met werkboten op binnenwateren en reservoirs om toegang te krijgen tot waterinlaatpunten en andere pompfaciliteiten. Met voldoende lange looppaden kan het systeem de behoefte aan werkboten beperken tot slechts een geschikte standby-boot als veiligheidsgarantie.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page