Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Uitgebreid Assortiment van Boten Geschikt voor Onderzoek

Commercial Rib Charter exploiteert een reeks van boten die geschikt zijn voor onderzoek. Onze vloot bestaat uit boten van 2,8 m lengte tot 15 m, in staat om gebieden te onderzoeken variërend van beken, rivieren, kanalen, meren en reservoirs, tot 150 nm offshore.

Omvangrijke Selectie van Onderzoeken

We hebben surveyboten geleverd aan bedrijven voor een reeks van civieltechnische onderzoeken, waaronder; structureel, brug, oever, gebouw, pier, stuw en sluizen. Milieutechnische onderzoeken uitgevoerd omvatten; intergetijde, benthisch, pelagisch, ecologisch, flora, zoogdieren populaties, vogel populaties, hydrografisch, biologisch monitoringprogramma, milieueffectbeoordelingen, en natuurbescherming evaluatie voor wettelijke goedkeuring en voor bouwprojecten.

Specialistische Configuratie Survey Boten

Onze kleinste surveyboten zijn open boten die geschikt zijn voor meren, kanalen en rivieren. Als we hoger op gaan in de vloot, heeft onze kleinste cabine onderzoeks-RIB slechts een diepgang van 75 cm, maar biedt onderdak voor apparatuur voor het verzamelen en analyseren van gegevens. Onze grootste surveyboten zijn water-jet aangedreven cabine-RIBs die nog steeds minder dan een meter diepgang hebben. Ze kunnen worden geconfigureerd met een volwaardige kaartentafel en een 3 m lange instrumentwerkbank met een 'schoon' 240-v zuivere sinusspanningsysteem en kunnen ook worden uitgerust met een lier en een kraan, geschikt voor het inzetten en bergen van meetapparatuur.

Onderwater Onderzoek

We werken met een speciaal gebouwd Duikondersteuningsvaartuig met een duikspread-systeem voor 3 duikers, volledig IMCA-conform, voor onderwateronderzoek waarbij duikers nodig zijn. De systemen hebben video en communicatie

Lucht Survey

Onze surveyboten worden ook gebruikt voor het lanceren en bergen van drones die geschikt zijn voor luchtopnames, inclusief cartograferen, HD-fotografie, filmen, infraroodonderzoek enz. Toepassingen omvatten ook inspecties van constructies, en surveys van kliffen voor geologisch of ornithologisch onderzoek zonder de klif en de flora te verstoren, en met slechts gering geluidsoverlast voor de fauna.

Bekijk Onze Vloot van Boten

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page