Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Survey Boot met ROV / AUV Capaciteit

Onze grootste 15m Survey RIB is aangepast voor de tewaterlating en terugzetten van ROV's en AUV's tot een brutogewicht van 150kg. Deze surveyboot is gecodeerd voor gebruik tot 150nm vanuit een veilige haven, dag of nacht. Het is uitgerust met lange afstands brandstoftanks en water-jet aandrijving door dubbele Volvo Penta D6-dieselmotoren die in een geluiddichte machinekamer werken. Het schip is uitgerust met joystickbediening en het Blue Arrow-systeem van Hamilton Jet voor nauwkeurig manoeuvreren.

Dek Faciliteiten voor ROV / AUV Activiteiten

De surveyboot heeft een achtershipplatform voor de tewaterlating, het terugzetten en stuwen van de ROV. De surveyboot wordt aangedreven door water-jets en daardoor is er geen enkel risico op verstrikking van een verbindings- of umbilicalkabel van onderwater apparatuur.

Cabine Faciliteiten voor ROV / AUV Activiteiten

Onze survey kajuit-RIB heeft een flexibele matrixconfiguratie voor het plaatsen van bemanningskooien, de nieuwste Grammer verende-stoelen, een volwaardige kaartentafel en een 3m lange roestvrijstalen instrumentwerkbank. De boot is uitgerust met een een 'schoon' 240-v zuivere sinusspanningsysteem en kan desgewenst worden voorzien van een extra generator. Er is een volledig werkende kombuis met koelkast, waterkoker, magnetron, en badkamers met elektrische wc’s en een hogedruk thermostatische douche.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page