Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Mariene Civieltechnisch Onderzoek

Onze survey-bootverhuur en survey-bootcharteractiviteiten bestrijken het volledige scala van de civieltechnische sector, met surveyboten en survey-ondersteuningsboten voor havenontwikkeling, havenmuurwerken, golfbarrières, pierrenovatie, bruginspectie, zee-aggregaat winning en baggeren. Onze surveyboten zijn ook geschikt om langszij constructies te komen voor het overbrengen van bemanning of het uitvoeren van structurele analyses.

Mariene-energie Sector Onderzoek

Commercial Rib Charter levert surveyboten aan organisaties die actief zijn in de zee-energiesector voor werkzaamheden in verband met windparken, getijdenenergie en kustenergie-infrastructuur. Veel van de onderzoeken worden uitgevoerd ter ondersteuning van planningsaanvragen en voor het leveren van gedetailleerde beoordelingen om reglementaire goedkeuring te verkrijgen.

Hydrografisch Onderzoek

We hebben onze surveyboten gecharterd aan diverse bedrijven die hydrografische surveys uitvoeren in allerlei havens ter ondersteuning van ontwikkelingsplannen, inclusief secties van de historische dokken in het centrum van Londen. Onze klanten vinden onze water-jet aangedreven boten, met hun geringe diepgang en de uitsluiting van enig risico op verstrengeling van gesleepte arrays, bijzonder nuttig.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page