Skip to Navigation Skip to Content
share

 

SMIT International

"Commercial Rib Charter is sinds 2010 een leverancier van SMIT International (Scotland) Ltd en levert maritieme assistentie, vaartuigen en apparatuur. CRC heeft systematisch een hoog niveau van dienstverlening en professionalisme geleverd en heeft zich betrouwbaar bewezen in verscheidenheid van situaties en veeleisende omstandigheden."

VBMS

"Ik vond het gepast om uw bedrijf formeel te bedanken voor de geleverde inshore support  tijdens een bijzonder uitdagend project. Commercial Rib Charter bleef veelzijdig en professioneel om een ​​veilige en stipte uitvoering te garanderen. De boten geleverd door uw bedrijf waren altijd van een zeer hoge standaard en voldeden ten alle tijden aan de verwachtingen van onze klanten en auditvereisten. Hetzelfde kan ook worden gezegd van het personeel dat betrokken is bij CRC; ze handelden altijd op een veilige manier en waren bereid om hun verplichten taken ver te boven te gaan om te helpen. Namens het hele projectteam wil ik graag CRC bedanken. ."

Dorset Police

"Wij willen u feliciteren met uw uitstekende beheer van de details en complexiteit tijdens de uitgebreide voorbereidingen voorafgaand aan de 2012 Games, en uw onberispelijke levering tijdens de Olympische Spelen zelf. Zoveel boten in volledige operationele dienst houden, veel met 24-uurs beschikbaarheid met een praktisch 100% serviceniveau is een duidelijk eerbewijs van elk aspect van uw operatie. Zeer goed gedaan.”

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page