Skip to Navigation Skip to Content
share

 

We hebben een team van meer dan 100 mensen die het voor ons mogelijk maken om onze services te leveren volgens een standaard die onze klanten gewend zijn en die ze verwachten. Het “gezicht” van ons bedrijf wordt meestal gezien als onze bootbemanningen, maar werkend op de achtergrond op ons hoofdkwartier is een groep gefocuste individuen die allemaal hun steentje bijdragen om de wielen draaiende te houden .................. of in ons geval schroeven!

Al proberen we het zoveel mogelijk, het op kantoor gebaseerde team kan niet altijd persoonlijk onze klanten ontmoeten, maar we zorgen ervoor dat we goede en sterke communicatie hebben in ieder project. Wij geloven dat communicatie één van de belangrijkste aspecten is om onze klanten tevreden te houden, ze moeten weten wat er gaande is en wanneer, op regelmatige basis.

Voor het geval U misschien wat meer wilt weten over de mensen achter de schermen bij CRC HQ, stellen we u graag voor aan een aantal van het team.

Stuart Hedges
Stuart Hedges - Director

Stuart is één van de twee directeuren van Commercial Rib Charter en brengt veel van zijn tijd door met het contact houden en nauw samenwerken met onze klanten en met het ontwikkelen van nieuwe projecten. De rest van zijn tijd zorgt hij ervoor dat onze boten en bemanningen altijd in 100% perfecte staat zijn.

Richard Ward
Richard Ward - Director

Richard is de tweede directeur. Hij besteedt zijn tijd tellend en zorgt ervoor dat de cijfertjes-kant van het bedrijf efficiënt werkt. De rest van het team bij CRC weet niet wie het ergste geval van OCD heeft, Richard of Stuart?

Rob Merrix
Rob Merrix - Commercial Manager

Rob werkt samen met Stuart en zorgt ervoor dat onze projectmanagers en bemanningen allemaal op de hoogte worden gehouden, niet alleen om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn, maar ook de crew. Een gelukkige boot is een gelukkige klant! Rob is al sinds 2010 bij CRC; oorspronkelijk begonnen als schipper heeft hij een succesvolle kantoorman metamorfose ondergaan!

Jack Weller
Jack Weller - Operations Manager

Jack is een ‘Jack of all trades’ - een manusje-van-alles. Hij is expert in 'dingen voor elkaar krijgen' en is van alle markten thuis – problemen bestaan niet, alleen oplossingen! Jack is onze operations manager en houdt zijn team gericht op het onderhoud van alle boten.

Hannah Taylor
Hannah Taylor - Office Manager

Hannah is overal bij betrokken en is al vele jaren bij het bedrijf. Hannah is enorm efficiënt en als ze je niet zo efficiënt vindt, weet je het vrij snel!

Adam Barker
Adam Barker - Project Manager

Adam werkt al sinds zijn 16e met CRC. Na het behalen van een Master 200-kwalificatie wendde hij zich tot het schipperen van grote schepen offshore, voordat hij terugkeerde naar CRC. Hij is onder andere verantwoordelijk voor ons Veiligheidsmanagement Systeem en bemanningsboekingen.

Christian Grose
Christian Grose - Digital Manager

Christian is onze interne “tech-goeroe”. Het grootste deel van zijn dag wordt doorgebracht met computers en tabletten; hij is verantwoordelijk voor de goede werking van onze websites, sociale-mediasites en een groot aantal andere computerprogramma's die CRC dagelijks gebruikt. Maar laat u niet misleiden door zijn technische persona; Christian is ook een gekwalificeerde schipper met STCW95-goedkeuring.

Gemma Hackney
Gemma Hackney - Operations Administrator

Gemma is onze expert bij het beheer van onze grotere projecten en zorgt ervoor dat geen detail wordt gemist. Net als Hannah is efficiëntie haar expertise.

Chris Horswill
Chris Horswill - Operations Team

Chris is onze 'in-house' hoofd-schipper en is onze belangrijkste verbindingspersoon tussen het kantoor en de bemanningen. Hij besteedt het grootste deel van zijn tijd op pad, van project naar project, er voor zorgend dat alles optimaal is met de boten, bemanningen en klanten.

Bruce Collier
Bruce Collier - Operations Team

Bruce is de stille in het team die een geheime “wizard” is. Hij kent al onze schepen binnenstebuiten - hoewel hij niemand dat vertelt!

Elliot Richman
Elliot Richman - Operations Team

Elliot is het jongste lid van ons operations-team en leert snel. Hij heeft een trainingsprogramma waar hij zich op snelle vaart doorheen werkt!

James McGillivray
James McGillivray - Operations Team

Eén van de meest ervaren schippers van CRC, James is een gekwalificeerde MCA Master 500. Net als Chris brengt hij het grootste deel van zijn tijd door op locatie, zorgend voor klanten en projecten.

Tim Carrie
Tim Carrie - Operations Team

Wat kunnen we zeggen over Tim? MCA Master 200, transatlantische overtochten, rond-de-wereld zeil- dagingen, de lijst is eindeloos! Met zo'n indrukwekkend CV konden we niet echt nee zeggen toen Tim zich aanmeldde. Niets is teveel voor Tim en hij staat altijd klaar om tegemoet te komen aan de verzoeken van onze klanten, wat het ook mag zijn!

Sam Goldfinch
Sam Goldfinch - Operations Team

Sam, of Sammy G zoals hij het liefst wordt genoemd, werkt since 2012 met CRC als één van onze vaste schippers. Sam komt oorspronkelijk uit Kent en is het meest thuis op het water; op jonge leeftijd was hij al te vinden op kleine commerciële vissersschepen. Wanneer hij niet schippert voor CRC, is Sam een geregeld bemanningslid aan boord van de Ramsgate RNLI-reddingsboot.

Dan Ammonds
Dan Ammonds - Pontoon Manager

Dan, Dan, de pontonman! Dan is onze eigen pontonspecialist. Hij is niet alleen handig op locatie; op kantoor heeft hij de mogelijkheid om digitale weergaven van ingewikkelde installaties te creëren, waardoor onze klanten een goed beeld kunnen krijgen van wat we zullen leveren. Dan is ook verantwoordelijk voor de prijsstelling van projecten, hoe groot of klein ook!

Luke Coxall
Luke Coxall - Pontoon Ops Manager

Luke werkt nauw samen met Dan en is onze belangrijkste schakel tussen het kantoor en de werkers op locatie. Luke regelt laadlijsten, transport en personeel voor alle pontoninstallaties en verwijderingen. Luke is niet bang om zijn handen vuil te maken, en tijdens onze drukkere periodes is het niet ongebruikelijk om Luke druk bezig te zien op locatie!

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page