Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Documenten op aanvraag

We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten volledige certificering hebben voor onze vaartuigen en bemanning, vaak met spoed. Wij zijn er trots op dat onze certificering altijd actueel is en beschikbaar gesteld kan worden binnen enkele seconden na aanvraag. CRC hanteert een intern Gepland Onderhoudssysteem dat ervoor zorgt dat alle schepen in een permanente staat van paraatheid zijn.

Maritime Coastguard Agency – Gecodeerde Vaartuigen

Alle CRC boten hebben volledige codering certificaten van de MCA (Maritime Coastguard Agency) en zijn onderworpen aan regelmatige onderzoeken en inspectie. Veel van onze RIBs zijn ook Police Boat Code-goedgekeurd en worden regelmatig gebruikt door Britse politie-autoriteiten.

Police Boat Code

CRC is het enige Britse mariene-charterbedrijf met boten die zijn gecertificeerd volgens de Police Boat Code. We hebben zowel open RIBs als cabine-RIBs volledig gecertificeerd om te opereren onder Police Boat Code B - "Een Praktijkcode voor de Bouw, Machines, Apparatuur en Gebruik van Zeewaardige Politie Rigid Inflatable Boats en Andere Kleine Vaartuigen die maximaal 60 Mijl van een Veilige Haven Opereren".

International Marine Contractors Association (IMCA)

Commercial Rib Charter Ltd is een geregistreerde scheepsexploitant binnen het IMCA Common Marine Inspection Document (CMID)-systeem. Alle CRC vaartuigen zijn geinspecteerd en geregistreed in het CMID-systeem, wat betekent dat onze klanten onmiddellijk contracten kunnen starten zonder vertragingen veroorzaakt door onderzoeken/surveys.

Port of London Authority (PLA)

CRC's boten die opereren op de rivier de Theems werken volgens de Codes of Practice (gedragscodes) en de voorschriften van de PLA en zijn dienovereenkomstig gecertificeerd. Onze bemanningsleden zijn in het bezit van de Local Knowledge Endorsement (LKE) naast hun Maritime Coastguard Agency (MCA) beroepskwalificaties. Onze boten die boven 12 knopen varen zijn uitgerust met het juiste specificatie oranje knipperlicht en klasse 'A' AIS.

Bemanning Kwalificatie

Schippers die zijn geselecteerd voor commerciële taken zijn geslaagd voor professionele examens die relevant zijn voor het gebied waarin ze opereren en hebben commerciële aantekeningen zoals Medisch, Sea Survival, PPR, SRC / GMDSS Maritime Radio Operator en STCW95 Basic Training.

 

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page