Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Politieboten Verhuur

CRC is het enige Britse charterbedrijf dat 'ACPO Police Code' gecodeerde schepen in de vloot heeft, uitgerust, gecertificeerd en klaar om te gaan.

We leveren RIBs aan Britse en buitenlandse politiediensten voor verschillende operationele vereisten, variërend van ondersteuning voor eenmalige evenementen tot contractverhuur op lange termijn. CRC leverde 40 RIB-politieboten aan de politie van Dorset voor de Olympische Spelen van 2012. Het contract omvatte de lange termijn charter van een cabine-RIB; 16 RIBs voor gebruik als vuurwapenboten en 23 patrouille RIBs. CRC voorzag de Politiedienst van Noord-Ierland van 24 RIBs voor de G8-top in 2013.

Dorset Police

“Wij willen u feliciteren met uw uitstekende beheer van de details en complexiteit tijdens de uitgebreide voorbereidingen voorafgaand aan de 2012 Games, en uw onberispelijke levering tijdens de Olympische Spelen zelf. Zoveel boten in volledige operationele dienst houden, veel met 24-uurs beschikbaarheid met een praktisch 100% serviceniveau is een duidelijk eerbewijs van elk aspect van uw operatie. Zeer goed gedaan.”

Andere Instanties

CRC chartert aan andere instanties naast de politie.

  • Visserij Patrouilleboot Verhuur
  • Havenmeesterboot Verhuur
  • Kustwachtboot Verhuur
  • Schietbaan Patrouilleboot Verhuur

Volledig Uitgeruste Boten

De uitrustingsniveaus van een boot verschillen per vereiste, maar standaard zijn al onze politieboten uitgerust met 'Klasse 1' blauwe LED-stroboscooplichten. Onze cabine RIBs hebben ook sirenes, megafoons en zoeklichten. Er zijn optionele satellietcommunicatiesystemen en ook commando- en controleapparatuur zoals gemonteerd op de RIBs voor de Olympische Spelen.

 

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page