Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Patrouilleboot Diensten

Commercial Rib Charter heeft een breed scala aan vaartuigen die geschikt zijn voor patrouillebootwerk. Al onze RIBs zijn snel, veel met een maximale snelheid van meer dan 40 knopen en een kruissnelheid van 25 tot 30 knopen. Onze open RIBs met een lengte van 7,8 m of 8,8 m zijn geschikt voor patrouilles overdag en 's nachts binnen 3 mijl van veilige haven. Ze zijn standaard uitgerust met kaartplotters, vaste VHF en dieptemeter, en kunnen indien nodig ook worden uitgerust met 'Klasse 1' blauwe stroboscooplichten. Onze cabine RIBs hebben een volledige patrouilleboot-uitrusting inclusief sirene, megafoon en zoeklicht en zijn geschikt voor 24-uursoperaties tot 150nm uit de kust.

Patrouilleboot Bemanningsopties

Al onze patrouilleboten zijn beschikbaar met schipper of bareboat. Als de boten bareboat nodig zijn, neem dan contact met ons op om de kwalificaties te bespreken die uw bemanning nodig heeft voor het beoogde werkgebied. We kunnen helpen met eventuele trainingsvereisten. Als u een bemande boot nodig heeft, bieden wij bemanning overal in het VK en Europa, de klok rond. Patrouillebootdiensten buiten Europa zijn beschikbaar, gebruikmakend van standaard containervervoer; vraag voor meer informatie.

Langdurige Patrouillering

Wanneer een patrouilleboot nodig is om 24 uur per dag over een periode van meerdere dagen patrouillediensten te leveren, gebruiken we onze 15 m cabine RIB uitgerust met kooien evenals wc’s, hogedruk thermostatische douche en een volledig uitgeruste kombuis. Met lange-afstandsbrandstoftanks en grote watertanks is de boot ideaal voor het uitvoeren van lange patrouilles voordat hij moet worden gerouleerd.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page