Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Marktleidende Leverancier

Commercial Rib Charter is de Britse marktleider in het leveren van commerciële charter-RIBs aan de Politie, het Leger en de Britse defensie-industrie. CRC won het contract om RIBs te leveren aan de Politie voor de Olympische Spelen van 2012 en de G8-topbijeenkomst in 2013 in Noord-Ierland. CRC werkt al meerdere jaren samen met een aantal NAVO-Marines en levert meerdere RIBs met ervaren schippers voor gesimuleerde zwermaanvallen op oorlogsschepen, zowel individueel en als onderdeel van internationale zeeoefeningen rond de kustlijn van het VK.

De Juiste Boten voor het Werk

Evenals het hebben van boten met volledige commerciële codering, zijn verschillende van onze boten gecodeerd tot de Police Boat Code en uitgerust met blauw zwaailicht, sirenes, megafoons en zoeklichten. We zijn ook in staat om onze boten te voorzien van gespecialiseerde communicatie- en commando- en controlesystemen zoals gebruikt door Dorset Politie tijdens de Olympische Spelen.

Bare-boat of met Schipper

De meeste Politiediensten huren onze boten bare-boat voor gebruik door hun eigen bemanning. Ook vereisen de meeste militaire eenheden die onze boten charteren deze op een bareboat-basis. Wanneer een groot aantal boten nodig is voor militaire- en marineoefeningen, bieden we gewoonlijk schippers die specifieke expertise hebben ontwikkeld voor de veilige uitvoering van grootschalige gesimuleerde zwermaanvallen.

Korte Termijn of Lange Termijn

Wij kunnen militaire- en politieboten leveren voor zowel korte als lange termijn verhuur. Korte termijn vereisten zijn meestal gericht op een belangrijke gebeurtenis, zoals een beoordeling/herziening van de vloot of een specifieke politieoperatie. Lange termijn charter is zowel beschikbaar op contractbasis of om te voldoen aan bootbehoeften wanneer andere boten onbruikbaar zijn of nieuwe boten vertraagd in dienst kunnen worden genomen, enz. Over het algemeen bieden we onderhouds- en reparatiediensten aan als onderdeel van een contract en vaak bepalen contracten 24 uur beschikbaarheid.

Bekijk Onze Vloot

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page