Skip to Navigation Skip to Content
share

 

RIBs voor Militaire Trainingsoefeningen

Commercial Rib Charter werkt samen met een aantal NAVO Marines en levert RIBs voor militaire trainingsoefeningen. Bij de meeste oefeningen zijn meerdere RIBs betrokken bij 'zwermaanvallen' op oorlogsschepen, zowel als speciaal ontwikkelde trainingsevenementen voor individuele schepen, als de deelname aan jaarlijkse Joint Warrior NAVO-oefeningen. De RIBs worden over de weg vervoerd naar locaties overal rond de Britse kust of naar het buitenland.

Marine Oorlogsvoering Officieren

Deze trainingsoefeningen zijn ontwikkeld rond veranderende dreigingsprofielen en zijn volgens de feedback van onschatbare waarde gebleken voor Marine Warfare Officers die zich voorbereiden op inzet in gebieden met een hoog risico.

Veiligheidsmanagementsysteem

We beschikken over een robuust veiligheidsmanagementsysteem voor onze gesimuleerde zwermaanvallen dat is ontwikkeld om alle aspecten van deze oefeningen te omvatten, en is onder meer beoordeeld en goedgekeurd door het Ministerie van Defensie.

RIBs voor de Defensie-Industrie

CRC heeft aanzienlijke ervaring in het leveren van boten en bemanningen voor radarproeven, werkend met verschillende vestigingen van BAE Systems, evenals met Lockheed Martin en Thales. We zijn betrokken geweest bij een aantal belangrijke projecten om geavanceerde en experimentele radarsystemen voor militair of quasi-militair gebruik, waaronder anti-piraterij, te testen.

Specifieke Expertise

We hebben een specifieke expertise ontwikkeld om nauwkeurige, vooraf bepaalde patronen te varen om detectie te meten vanaf wal-, scheeps- of helikoptergemonteerde radarapparatuur. Een aantal proeven hebben plaatsgevonden offshore met meerdere boten. We hebben satellietcommunicatiesystemen geïnstalleerd op onze boten om communicatie en coördinatie buiten het bereik van VHF mogelijk te maken. Regelmatig leveren wij boten met verschillende radar-reflecties aan ontwikkelaars, als onderdeel van hun testprogramma's.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page