Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Beveiligingsboot Diensten

Beveiligingsboten zijn te huur op lange of korte termijn, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland. We hebben boten met verschillende eigenschappen; bel ons om de beste overeenkomst met uw specifieke vereisten te bespreken. Variabelen zijn onder andere, uitrustingsniveaus, snelheid, bemanningscapaciteit, grootte, gewicht, uithoudingsvermogen, motoren, aandrijvingen en rompconfiguratie..

Beveiligingsboten in het VK

Beveiligingsboten kunnen aan uw bedrijf worden gechartered voor gebruik overal in het VK. Verschillende boten zijn beschikbaar voor verschillende operatiegebieden, zowel voor binnenwateren als inshore. De boten zijn beschikbaar bareboat voor bemanningen met de juiste kwalificatie, of we kunnen patrouillebootbeveiligingsdiensten bieden op een volledig bemande basis, gebruikmakend van personeel met een maritieme beveiligingsachtergrond.

Buitenlandse Inzetting

Onze RIBs van 7,8 m en 8,8 m kunnen worden vervoerd in standaard 12.2 m transportcontainers; we hebben boten naar het Midden-Oosten en Verre Oosten verscheept ter ondersteuning van grote evenementen. Onze boten zijn zeer geschikt voor gebruik in warme landen; verschillende boten zijn vervaardigd van lichtkleurig materiaal en voorzien van overdrukventielen. Bimini-kappen kunnen ook worden geïnstalleerd indien dat nodig is. Neem contact met ons op over verscheping, inklaring, vergunningverlening en verzekering voor uw project.

Specialistische Apparatuur

Naast boten uitgerust met 'Klasse 1' blauwe zwaailichten, sirenes, megafoons en zoeklichten kunnen we ook geavanceerde communicatieapparatuur bieden, zoals de systemen die werden gebruikt door de Politie van Dorset en de Royal Navy tijdens de Olympische Spelen van 2012. Details van meer gespecialiseerde apparatuur, waaronder verstrengelings-apparatuur, zijn op aanvraag beschikbaar.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page