Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Officiële Leverancier van de London 2012 Olympische Spelen

CRC heeft veel ervaring in het leveren van fotografieboten die geschikt zijn voor still-fotografie, met name voor zeilevenementen. We werden geselecteerd als de officiële leverancier voor de Olympische Spelen van Londen in 2012 en leverden 24 RIBs met schippers voor fotografen op de Olympische zeillocatie in Weymouth. CRC heeft mediaboten geleverd aan onder andere The America's Cup, Aberdeen Asset Management Cowes Week, The J Class Association, Clipper Ventures, JP Morgan Round the Island Race, Vendee Globe, Route de Rhum en het Extreme 40 circuit.

Boten Geschikt voor Mariene Fotografie

We werken met snelle en wendbare RIBs die ongewoon droog zijn en (omdat ze zijn gebouwd tot een commerciële offshore-standaard) verrassend stabiel. Onze kleinere cabine RIBs hebben geen 'A'-frame en hebben dusdanig ononderbroken zichtlijnen, evenals een beschutting voor het opbergen van apparatuur en het verwisselen van lenzen, enz. De meeste fotografen zijn blij met de jockeystoelen op onze open RIBs voor de hands-free steun die ze bieden, maar de stoelen kunnen worden verwijderd indien nodig.

Specialistische Schipper Vaardigheden voor Mariene Fotografie

CRC heeft een aanzienlijke expertise opgebouwd in het werken rond snel varende zeilboten, zowel enkel- als multihull. We begrijpen zeilen en weten wanneer uit de weg te gaan, maar evengoed kunnen we u een meter voor een Volvo-raceboot die 30 knopen maakt plaatsen, wanneer dat nodig is. De veelgeprezen internationale zeefotograaf Mark Lloyd zegt:

"Ik heb CRC al meer dan 10 jaar exclusief gebruikt; ik zou gewoon niet overwegen om naar iemand anders te gaan. Ze hebben de beste boten en de beste schippers. "

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page