Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Nieuws en Omroepen

CRC heeft de BBC voorzien van boten voor nieuws en uitzendingen gedurende een aantal jaren, evenals een groot aantal andere omroepen waaronder ITV, Sky en gespecialiseerde sportmedia. Verslagen van gebeurtenissen omvatten overstromingen (zowel in het binnenland als langs de kust), de Diamond Jubilee Thames River Optocht, de Olympische Spelen van Londen 2012, de America's Cup en tal van andere opmerkelijke water-evenementen.

TV Productie en Speelfilms

CRC heeft cameraboten geleverd aan een breed scala van media- en filmproductiebedrijven. Onze credits omvatten onder meer Quantum of Solace, Casualty, Sean Conway's "World’s Longest Triathlon", Coast, Miss Marple, en David Walliam's zwemuitdaging in de Theems. We zijn in staat om risicobeoordelingen te produceren, samen met de juiste certificering voor onze boten en schippers. We hebben een volledige verzekering voor dit soort commercieel werk, met mediawerk specifiek inbegrepen, in tegenstelling tot standaard passagier-verzekeringen.

Specialistische Evenement Producties

We zijn ook betrokken bij meer ongebruikelijke producties en speciale evenementen. We hebben boten geleverd voor media-stunts en eenmalige evenementen. Gedenkwaardige producties zijn onder andere het leveren van drie identieke boten met gigantische opblaasbare gele ballen door centraal Londen voor een productlancering van Dyson en het assisteren van de goochelaar en illusionist Dynamo met zijn beroemde “lopen op de rivier de Theems bij de Houses of Parliament” illusie.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page