Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Drijvende Pontons als Camera- en Apparatuurplatforms

We leveren pontons voor verscheidene filmset behoeften. We hebben bijvoorbeeld pontons geleverd als een cameraplatform groot genoeg om acteurs, volledige bemanning en bijbehorende apparatuur de rivier de Theems op te nemen (credit: Miss Marple). Op dezelfde productie creëerden we een groot schip om acteurs, bemanningsleden en rekwisieten over de Theems tussen twee locaties te vervoeren.

Drijvende Pontons voor Filmsets

CRC heeft meer dan duizend vierkante meter van het Versadock drijvende pontonsysteem. Dit modulaire systeem kan worden geconfigureerd in vrijwel elke gewenste vorm en heeft een uitstekend drijfvermogen - in het algemeen meer gebruikt om installaties en machines naar locaties aan het water te transporteren. Versadock kan worden gehuld in een groen scherm of waar het daadwerkelijk in de set is ingebouwd, bedekt met gras, vloeren of rekwisieten, naar het verlangen van de decorontwerpers en kunstafdelingen.

Waterkant Toegang

Pontons kunnen ook worden gebruikt om ligplaatsen en steigers aan te leggen op locaties zoals rivieren en meren waar moet worden gefilmd, maar de noodzakelijke voorzieningen niet bestaan. Het systeem is veilig voor gebruik in snelstromende rivieren en op kustlocaties. Leuningen, aanmeerkikkers en fenders/stootwillen worden naar behoefte geïnstalleerd. Versadock is licht om te vervoeren en zowel snel als eenvoudig te installeren; het systeem is waarschijnlijk zowel het laagste in kosten als de beste methode om een droog en veilig oppervlak op een waterlichaam te maken.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page