Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Perfect Platform voor Filmcamera’s

Met cameraboten zonder dekstructuur achter het stuurhuis, biedt het vrije open dek van onze cabine RIBs een ideale werkzone met directe toegang tot de beschutting van het stuurhuis. We werken graag samen met uw technici waar specialistische arrangementen vereist zijn. Tijdens het filmen van 'Quantum of Solace' werden steigerconstructies gebouwd op het voordek van onze snelle open RIBs waardoor gestabiliseerde camera's dicht bij de waterlijn konden worden gemonteerd voor het filmen van de hoge snelheidsacchtervolgings scenes.

Schone Stroom Voorziening indien Nodig

Onze cabineRIBs kunnen ook worden voorzien van schone, 240-v zuivere sinusspanning energy. We plaatsen apparatuurtafels binnen de beschutting van de kajuit wanneer een bredere suite van apparatuur nodig is voor de productie. Onze grootste kajuit-RIB heeft wc’s, douche, volledige kombuis, verende stoelen en de mogelijkheid voor een werkbank tot 4 meter lang, bediend door een rij stopcontacten.

Specialistische Vaardigheden voor Cameraboten

Hoewel onze cameraboten bare-boat gecharterd kunnen worden, erkennen vele mariene coördinatoren de expertise die onze schippers gedurende vele jaren hebben opgebouwd, in het plaatsen van de cameraboten precies waar nodig om de beeldensequentie zoals gewenst vast te leggen.

Levering van Boten voor de Productie

Naast het leveren van de cameraboten zelf, leveren wij ook 'actie'-boten of boten als rekwisieten voor verschillende producties. Met een grote en gevarieerde vloot, voldoen we vaak aan zelfs de meest ongebruikelijke vereisten.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page