Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Volledig Uitgeruste Duikondersteunings RIB

Commercial Rib Charter's 12m Delta cabine RIB CRC 'Tempest' is een volledig uitgerust duikondersteuningsvaartuig. Ze is uitgerust met een oppervlakte-luchttoevoer duikspread-systeem voor 3 duikers, volledig gecertificeerd en IMCA-conform. CRC Tempest heeft een jetaandrijving om verstrengelingsrisico te vermijden en ze heeft een steekdiepte van slechts 60 cm. Uitrusting omvat een duikplatform, een duikladder en een davit/takel. CRC kan ook mobiele duikspread-systemen installeren op onze andere grote cabine RIBs, inclusief onze 15 m multifunctionele werkboot CRC 'Galaxy'.

Volledige Specificatie

Tempest is MCA Cat 2 gecodeerd voor gebruik tot 60 mijl vanaf veilige haven, dag of nacht, voor maximaal 12 passagiers en 2 bemanningsleden. Dit duik support vaartuig heeft een verwarmde cabine/kajuit, wc’s, volop opbergruimte voor apparatuur en welzijnsfaciliteiten voor bemanningen, en is een zeer kosteneffectief duikplatform. In staat om onafhankelijk of vanaf een moederschip te opereren, 'Tempest' kan overal in Europa, over de weg of over zee, worden gemobiliseerd.

Andere Duikvaartuigen

CRC heeft een reeks van 15 m cabine RIBs en 14 m Catamarans, allemaal met verwijderbare zitplaatsen in de kajuit om plaats te maken voor mobiele duikspread-systemen of andere apparatuur die moet worden geïnstalleerd.
Onze kleinere Ribcraft 7,8 m en 8,8 m boten zijn beschikbaar als inshore duikondersteunings boten. Met uitneembare zitplaatsen en een matrix onder het dek voor de installatie van fittingen zoals flessenrekken en verbindingskabelrekken, vormen de boten ideale kleinere duikplatformen.

 

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page