Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Track Record

Commercial Rib Charter heeft voor onze klanten aan een breed scala van verschillende projecten in het Verenigd Koninkrijk en Europa een kosteneffectieve en betrouwbare service geleverd. Onze speciaal gebouwde Crew Boten hebben een bewezen staat van dienst in het overbrengen van personeel en apparatuur in absolute veiligheid, voor verscheidene windparken en onderzeese kabelleggingen, waaronder London Array, Thanet, NEMO Link, Rampion OFW, Normandie 2, en anderen.

Ondiepstekende Crew Boten

CRC is gespecialiseerd in het bieden van snelle, efficiënte en kosteneffectieve Crew Boten. Wij exploiteren een vloot van meer dan 20 boten, variërend van 9 tot 15 meter. Al onze boten zijn speciaal ontworpen om te werken in ondiepe wateren, waardoor ze het ideale vaartuig zijn voor transfers langs de kust waar traditionele Crew Transfer catamarans normaal niet kunnen komen. Dankzij dit vermogen hebben onze klanten 24 uur diensten aan boord kunnen draaien, dicht bij de kust, en zo werk- en bemanningswisselingen tijdens perioden van laag water kunnen maximaliseren.

Economisch

Onze boten zijn allemaal ontworpen en gebouwd met het oog op efficiëntie en zuinigheid. Dankzij hun gewicht en vermogen kunnen de CRC-boten tot 12 passagiers met snelheden van 30kts overbrengen, allemaal voor een fractie van de exploitatiekosten van die van grotere Crew Transfer Vaartuigen.

Veiligheid

Alle vaartuigen van de CRC-vloot zijn gecodeerd naar MCA categorie 1 of 2. Elk vaartuig heeft een reeks veiligheidsapparatuur en reddingsmiddelen aan boord die de vereisten van de MCA overtreffen, waaronder defibrillatoren, rugplanken, PLB's, SARTs en meer.

 

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page