Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Geringe Diepgang Specialisten

Commercial Rib Charter is gespecialiseerd in ondiepstekende bemanningsoverdrachtboten – “Shallow Draft Crew Transfer RIB's”. Sommige CRC boten zijn in staat om tot 12 passagiers te vervoeren in maar 0.6m diepte.
Dit vermogen om in dergelijke ondiepe gebieden te 'kruipen', maakt de CRC boten ideaal voor nearshore operaties.
Met modulaire “push-on” boegsecties kunnen de Crew Transfer boten van CRC worden aangepast om te werken met een breed scala van bemannings-landingsplatforms; van hefeilanden, multicats en sleepboten tot aan boord bevestigde J-Tube scheepslandingen.

SnelleMobilisatie

Alle CRC-boten zijn ontworpen en gebouwd met onze unieke specificaties in gedachten. Behalve het geringe diepgangsaspect en de modulaire boegen, specificeert Commercial Rib Charter ook dat de boten zo ontworpen zijn dat ze eenvoudig te transporteren zijn over de weg, zonder de noodzaak voor 'Exceptioneel Transport' markering en begeleiding. Dit geeft iedere last-minute charter de mogelijkheid om binnen 24 uur overal in het Verenigd Koninkrijk operationeel te zijn.

Bemanning Comfort

Onze crew transfer-boten zijn uitgerust met de nieuwste schokabsorberende passagiersstoelen. De hutten zijn goed geventileerd en volledig verwarmd en er is een volwaardige keuken met magnetron, waterkoker, oven en koelkast. De badkamers zijn uitgerust met elektrische wc’s en een hogedruk thermostatische douche. De boten hebben ook volledige audio- en PA-systemen. Er is voldoende opslagruimte voor kitzakken en natte zones voor het ophangen en drogen van vochtige kleding. Vaartuigen kunnen ook WIFI aanbieden indien nodig.

Bemanning Veiligheid

Onze Crew Transfer RIBS worden door de Maritime Coastguard Agency (MCA) gecodeerd in Categorie 1, waardoor ze to 150 NM van veilige haven kunnen opereren. Alle vereiste veiligheidsapparatuur voor de categorie is aan boord aanwezig en onderhouden volgens schema. Onze vloot heeft een volledige commerciële verzekering. Al onze cabine RIBs en catamarans hebben deuren aan beide uiteinden van de kajuit. CRC biedt SOLAS-goedgekeurde 275Nm reddingvesten voor alle passagiers, allemaal uitgerust met PLB noodradiobakens. Al onze crew transfer boten hebben ook CCTV.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page