Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Boten Opereren in het Gevoelige Kustgebied

Wij begrijpen de aard van de kustomgeving en zijn gewend om onze commerciële vaartuigen te gebruiken in rivieren, havens, delta wateren en kustgebieden waar er bijzondere milieugevoeligheden zijn, evenals grote hoeveelheden vrijetijdsverkeer.

Inshore KabelleggingOndersteuningsBoten

We hebben een breed scala aan kabellegging ondersteuningsboten die geschikt zijn om te werken binnen de beperkingen van rivieren, havens, delta wateren en kustgebieden. Zelfs onze 15m Cabine RIBs worden aangedreven door waterjets, waardoor ze in ondiep water kunnen werken en toch 12 passagiers en 2 bemanningsleden kunnen vervoeren.

Ondiepstekende Vaartuigen

De meeste kustprojecten hebben ondiepstekende boten nodig. De hele CRC-vloot heeft een geringe diepgang en degene met jet-drives zijn geschikt voor ultra-ondiepe inshore operaties. We hebben ondersteuningsboten voor kabelintrekking en algemeen inshore werk geleverd aan verscheidene bedrijven.

Naleven van Regelgeving

Wij zorgen ervoor dat onze bemanningen alle formaliteiten in acht nemen die gelden bij het werken in havens, wateren onder controle van havenautoriteiten, en kustgebieden met een aanzienlijk volume aan vrijetijdsverkeer. We zijn ons er van bewust dat beleefd en correct gedrag tot de eer strekt van de klant en het algehele project.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page