Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Crew Transfer Bekwaamheid

CRC is gespecialiseerd in het leveren van efficiënte, kosteneffectieve en hoogwaardige Crew Transfer boten. Wij exploiteren een vloot van crew transfer Cabine RIBs en catamarans. The boten in onze transport vloot variëren van 9 meter tot 15 meter en zijn ontworpen met zowel veiligheid als comfort in gedachten. Dit zijn speciaal gebouwde boten met een bewezen staat van dienst voor het veilig overbrengen van personeel en uitrusting. CRC heeft op windparken in het Verenigd Koninkrijk en Europa gewerkt, waaronder London Array, Galloper, Rampion, Burbo Bank, Dudgeon en vele anderen.

Geringe Diepgang Specialisten

CRC is gespecialiseerd in ondiepstekende crew transfer en operaties. We hebben vaartuigen die ondiepe gebieden kunnen bereiken waar grotere, meer standaard boten niet kunnen komen. We hebben ook boten met geringe diepgang en jetaandrijving die kunnen werken in minder dan 1 meter water.

Economie

Onze boten verschillen van de norm. We hebben ons gericht op het ontwerp, de grootte en de aandrijving van het schip om ervoor te zorgen dat we onze klanten een 'Groene Dienst' bieden, met tegelijkertijd nog steeds dezelfde capaciteit van grotere vaartuigen. Onze klanten genieten van lage brandstofverbruikcijfers, wat tot lagere kosten leidt.

Bemanning Comfort

Onze crew transfer-boten zijn uitgerust met de nieuwste Duitse 'Grammer Avento' schokabsorberende passagiersstoelen. De hutten zijn goed geventileerd en volledig verwarmd en er is een volwaardige keuken met magnetron, waterkoker, oven en koelkast. De badkamers zijn uitgerust met elektrische wc’s en een hogedruk thermostatische douche. De boten hebben ook volledige audio- en PA-systemen. Er is voldoende opslagruimte voor kitzakken en natte zones voor het ophangen en drogen van vochtige kleding. Vaartuigen kunnen ook WIFI aanbieden, indien nodig.

Bemanning Veiligheid

Onze Crew Transfer RIBS worden door de Maritime Coastguard Agency (MCA) gecodeerd in Categorie 1, waardoor ze to 150 NM van veilige haven kunnen opereren. Alle vereiste veiligheidsapparatuur voor de categorie is aan boord aanwezig en onderhouden volgens schema. Onze vloot heeft een volledige commerciële verzekering. Al onze cabine RIBs en catamarans hebben deuren aan beide uiteinden van de kajuit. CRC biedt SOLAS-goedgekeurde 275Nm reddingvesten voor alle passagiers, allemaal uitgerust met PLB noodradiobakens. Al onze crew transfer boten hebben ook CCTV.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page