Skip to Navigation Skip to Content
share

 

Commercial Rib Charter is de afgelopen 15 jaar gegroeid en is Europa's grootste commerciële RIB-chartermaatschappij geworden. Hoewel we in het VK zijn gevestigd, zijn we in staat om onze vloot wereldwijd in te zetten en bieden werknemers een geweldige mogelijkheid om in ons vooraanstaand commercieel charter bedrijf te werken.

CRC streeft naar het bereiken en leveren van de hoogste standaard. We zijn erg trots op ons ervaren en hooggekwalificeerde team.

Carrièremogelijkheden bij CRC

Full-time: Helaas zijn er op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Free-lance Schippers

We zijn altijd op zoek naar ervaren en gekwalificeerde schippers om deel uittemaken van ons vertrouwde freelance team. Zie hieronder de minimale kwalificatievereisten voor schippers.

  • RYA Yachtmaster Offshore - Commercially Endorsed
  • STCW95 Basic Training
  • VHF Short Range Radio
  • ENG1 Medical

Free-lance Crew

We zijn altijd op zoek naar ervaren en gekwalificeerde bemanningsleden om deel uittemaken van ons vertrouwde freelance team. Zie hieronder de minimale kwalificatievereisten voor alle free-lance bemanning.

  • STCW95 Basic Training
  • ENG1 Medical

Als u momenteel niet beschikt over de bovenstaande kwalificaties, houden wij en betalen wij geen cursussen, maar we hebben wel sterke links met de hieronder vermelde aanbevolen bedrijven om u te helpen deze te verkrijgen tegen een gereduceerde prijs bij het citeren van onze referentie.

Fireaid

fireaid.com

Bieden een volledige 5-daagse STCW Basic Safety Training-cursus voor £ 630,00 als u 'SRC-BST' opgeeft. Accommodatie is ook beschikbaar voor £ 20 per nacht.

Powerboat Training

powerboat-training-uk.co.uk

We kunnen geen werk aanbieden aan iemand zonder de bovenstaande kwalificaties. Om een schipper of een bemanningslid met CRC te worden, e-mail alstublieft uw certificering met CV naar [email protected]

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page