Skip to Navigation Skip to Content
share

 

9 m Ribcraft Offshore Cabine RIBs

‘CRC Hercules’ en 'CRC Argosy' zijn 9m Ribcraft Offshore-cabine RIBs aangedreven door dubbele Suzuki 250-pk viertakt buitenboordmotoren. Ze hebben verwarmde cabines, schokabsorberende stoelen, toegangsdeuren voor en achter, en een groot, leeg achterdek. Ze zijn gecodeerd in MCA categorie 2 - tot 60 mijl uit de kust voor 8 personen. De zwaar gebouwde rompen en grote diameter buizen van dubbele zwaarte, maken ze tot formidabele zeeboten.

9,5 m Delta Cabine RIB

‘CRC Comet' is een 9,5 m Delta cabine-RIB aangedreven door dubbele Suzuki 140-pk viertakt buitenboordmotoren . Verwarmde cabine, schokabsorberende stoelen en grote, lege dekken voor en achter. Ze is gecodeerd in MCA categorie 2 - tot 60 mijl uit de kust voor 8 personen. Uitgerust naar 'Beveiligingsboot'-specificatie, komt ze standaard met defibrillator, brancard en MOB Davit/takel.

11 m Ribcraft Offshore Cabine RIBs

'CRC Atlas' is een 11 m Ribcraft offshore cabine-RIB aangedreven door dubbele Suzuki 300-pk “lean burn”-motoren. Met verwarmde cabine en verende stoelen biedt ze hetzelfde comfort als onze 9 m Ribcrafts. Gebouwd volgens de offshore-normen van Ribcraft, is ze een zware zeewaardige boot. Haar speciaal ontworpen 'Push-on Boeg' maakt haar een zeer capabel inshore Crew Transfer vaartuig. MCA gecodeerd tot categorie 2 (tot 60 mijl uit de kust) voor 12 personen.

11 m Promarine Offshore Cabine RIBs

'CRC Lodestar' is een 11-meter lange, in Nederland gebouwde Promarine offshore kajuit-RIB, aangedreven door dubbele Volvo Penta D4-260-motoren. Uitgerust met zitplaatsen voor 8 passagiers en 2 bemanningsleden, en haar Push-on boeg maken haar het perfecte vaartuig voor nearshore transfers. Met een topsnelheid van meer dan 40 knopen en een laag brandstofverbruik is CRC Lodestar de ideale aanwinst voor elk project waarbij tijd en budget bepalend zijn.

12 m Delta Duikondersteunings Cabine RIB

'CRC Tempest' is een speciaal gebouwde 11 meter lange Delta duikondersteunings-cabine RIB. Ze is uitgerust met een 3-man duikspread-systeem met volledige communicatie / video en HD-opnames. Aandrijving is Yanmar-diesels gekoppeld aan Hamilton Jets. Het vaartuig is volledig IMCA-conform en is gecodeerd in MCA categorie 2, voor 12 personen plus 2 bemanningsleden.

15 m Ribcraft Offshore Cabine RIBs

'CRC Galaxy' is een 15 m Ribcraft Offshore cabine-RIB, aangedreven door dubbele Volvo Penta D6-435-motoren gekoppeld aan Hamilton Jets. Ze is uitgerust met touch-screen elektronica en joystickbediening voor eenvoudig manoeuvreren. Ze heeft een verwarmde cabine met Duitse 'Aventi' geveerde stoelen voor 12 passagiers plus 2 bemanningsleden, toegangsdeuren voor en achter, groot achterdek en een rigide boegplatform voor het veilig overbrengen van bemanning. De cabine/kajuit heeft wc’s, douche, kombuis, droogzone en een matrixsysteem om kooien, werkbanken en instrumentatie te kunnen installeren. Gecodeerd naar MCA categorie 1 - tot 150 mijl uit de kust voor 14 personen.

‘CRC Voyager' is het zusterschip van de eerder genoemde 'CRC Galaxy'. Ze is een geheel aluminium Crew Transfer RIB en wordt aangedreven door dezelfde Volvo Penta D6-435-motoren en Hamilton Jets. Ze beschikt over hetzelfde laadvermogen van 12 passagiers / 1500 kg lading, plus 3 bemanningsleden. CRC Voyager is een door Ribcraft ontworpen romp gebouwd in aluminium door Alicat Workboats en uitgerust met de nieuwste navigatie-elektronica van Goodchild Marine.

Praat met ons
Heeft u een commercieel of industreel Rib-vereiste? We zijn actief in alle grote Europese havens. Bel ons nu op +44(0) 1590 607103 of voor 24 uur support bel +44(0) 7979 533722

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.

Return to the Top of the Page